Ansikte

Ansiktsbehandling Klassisk

890:-
En djuprengörande och uppfräschande behandling som skräddarsys efter din hudtyp och vad din hud behöver. Behandlingen börjar med rengöring, hudanalys, AHA-peeling, ånga och noggrann klämning av pormaskar. Avslutas med mask och crèmer för din hudtyp.

Ansiktsbehandling LYX

1090:-
En lyxigare och avkopplande behandling som rengör, stimulerar och fräschar upp din hud med produkter som skräddarsys för din hudtyp och din huds behov. Behandlingen börjar med rengöring, hudanalys, AHA-peeling, ånga och noggrann klämning av pormaskar. Sedan följer en skön massage för ansikte och nacke. Avslutas med mask och crèmer för din hudtyp.

Ansiktsrengöring ungdom

700:-
En djuprengörande ansiktsbehandling anpassad för tonåringar och deras hud.

AHA behandling Exuviance

650:-
En kort effektiv behandling som fräschar upp och stimulerar din hud. Den skräddarsys efter din hudtyp och din huds behov. Benhandlingen börjar med rengöring, hudanalys, AHA-peeling, Avslutas med mask och cremer för din hudtyp.

Dermapen behandling

1990:-
Dermapen4 är en kontrollerad, fraktionerad och riktad nålbehandling som stimulerar hudens tillväxt faktorer och kollagen produktion. Enkelt beskrivet orsakar Dermapen4 en skada i huden med hjälp av nålar och som en naturlig reaktion så vill kroppen reparera skadan. Resultatet blir en föryngring av huden och en förbättring av hudens struktur och kondition.
Till skillnad från traditionella microneedlings rollers orsakar Dermapen mindre trauma i huden och minimal epidermal skada, varför smärta och obehag minskar. Detta gör Dermapen4 till en säkrare och mer effektiv behandlingsform.

CryoPen

Från 500:-
Borttagning av godartade hudförändringar i ansiktet som bruna fläckar, åldersfläckar, pigmentsfläckar, fibrom, vårtor (ej hand & fot vårtor) genom att frysa bort dem.

Vaxning

Vaxning hela ben 600:-
Vaxning halva ben 400:-
Vaxning halva ben & bikinilinje 500:-
Bikinilinje 250:-
Armhålor 150:-
Vaxning överläpp 190:-
Vaxning överläpp och haka 290:-

Brasiliansk vaxning

500:-
Intim vaxning eller så kallad brasiliansk vaxning utförs med Lycons varmvax av högsta kvalitet som är speciellt framtaget för känsliga områden. Tack vare unika före och efter behandlingsprodukter blir vaxningen mindre smärtsam och utförs på ett hygieniskt och professionellt sätt. Endast kvinnor.

Öronhålstagning

Vi använder oss av Blomdahls nickelfria och säkra örhängen som kommer i sterila engångs förpackningar.
Ett hål 199:-
Två hål 349:-

HUDVÅRD MED EXUVIANCE

En effektiv hudvårdsserie som används av dermatologer och plastik- kirurger över hela världen! Behandlingar som är byggda på världspa- tenterade produkter ger ett strålande resultat, tack vare den forskning och utveckling som har pågått i mer än 40 år. Med den senaste hudvårdsteknologin, professionella behandlingar och regelbunden användning av Exuviance-produkter kan jag erbjuda en hudvård för alla som ställer höga krav på resultat och något alldeles extra för Dig och Din hud!

>>Läs mer om våra produkter här