Ansikte

Ulrikas lyx ansiktsbehandling

1890:-
En unik behandling som jag skräddarsyr efter just Dig och vad din hud behöver. Jag kombinerar min långa erfarenhet med olika behandlings metoder som hands-on, apparatur, rengöring, hudanalys, kemisk peeling, ånga och noggrann portömning, skön massage, olika typer av ansiktsmask och effektiva produkter för din hud typ. Om du önskar så får du en lätt make-up efteråt. Behandlingen kan se olika ut från gång till gång men du får alltid det bästa av det mesta jag kan erbjuda. Denna behandling kan jag varmt rekommendera.

Ansiktsbehandling Klassisk

990:-
En djuprengörande och uppfräschande behandling som skräddarsys efter din hudtyp och vad din hud behöver. Behandlingen börjar med rengöring, hudanalys, AHA-peeling, ånga och noggrann klämning av pormaskar. Avslutas med ansiktsmask och crèmer för din hud typ.

Ansiktsrengöring ungdom

750:-
En djuprengörande ansiktsbehandling anpassad för tonåringar och deras hud.

AHA behandling Exuviance

690:-
En kort effektiv behandling som fräschar upp och stimulerar din hud. Den skräddarsys efter din hudtyp och din huds behov. Benhandlingen börjar med rengöring, hudanalys, AHA-peeling, Avslutas med mask och cremer för din hudtyp.

Dermapen behandling

2190:-
Dermapen4 är en kontrollerad, fraktionerad och riktad nålbehandling som stimulerar hudens tillväxt faktorer och kollagen produktion. Enkelt beskrivet orsakar Dermapen4 en skada i huden med hjälp av nålar och som en naturlig reaktion så vill kroppen reparera skadan. Resultatet blir en föryngring av huden och en förbättring av hudens struktur och kondition.
Till skillnad från traditionella microneedlings rollers orsakar Dermapen mindre trauma i huden och minimal epidermal skada, varför smärta och obehag minskar. Detta gör Dermapen4 till en säkrare och mer effektiv behandlingsform.

CryoPen

Från 500:-
Borttagning av godartade hudförändringar i ansiktet som bruna fläckar, åldersfläckar, pigmentsfläckar, fibrom, vårtor (ej hand & fot vårtor) genom att frysa bort dem.

Vaxning

Vaxning hela ben 650:-
Vaxning halva ben 450:-
Vaxning halva ben & bikinilinje 550:-
Bikinilinje 290:-
Armhålor 250:-
Vaxning överläpp 200:-
Vaxning överläpp och haka 300:-

Brasiliansk vaxning

590:-
Intim vaxning eller så kallad brasiliansk vaxning utförs med Lycons varmvax av högsta kvalitet som är speciellt framtaget för känsliga områden. Tack vare unika före och efter behandlingsprodukter blir vaxningen mindre smärtsam och utförs på ett hygieniskt och professionellt sätt. Endast kvinnor.

Öronhålstagning

Vi använder oss av Blomdahls nickelfria och säkra örhängen som kommer i sterila engångs förpackningar.
Ett hål 199:-
Två hål 399:-

HUDVÅRD MED EXUVIANCE

En effektiv hudvårdsserie som används av dermatologer och plastik- kirurger över hela världen! Behandlingar som är byggda på världspa- tenterade produkter ger ett strålande resultat, tack vare den forskning och utveckling som har pågått i mer än 40 år. Med den senaste hudvårdsteknologin, professionella behandlingar och regelbunden användning av Exuviance-produkter kan jag erbjuda en hudvård för alla som ställer höga krav på resultat och något alldeles extra för Dig och Din hud!

>>Läs mer om våra produkter här